Goat Cat Food

Moč

Odkrijte prednosti in slabosti Go Cat hrane in lastnega odpoklica. Pustite povratne informacije o tem izdelku.

Dobra, resnično kakovostna, popolnoma uravnotežena hrana za mačke - to je, kako lahko na kratko označite linijo Go Natural cat hrane. Ti viri se proizvajajo v Kanadi in so postavljeni kot celovita hrana. Vse sestavine, iz katerih so izdelani krekerji, so primerni za prehrano ljudi. Sestavo in doziranje sestavin se izračuna ob upoštevanju značilnosti prebave naših baleena in hrevesnih hišnih ljubljenčkov.

Gow mačka hrana vsebuje probiotike, minerale in vitamine. Koncept temelji na uporabi le svežih sestavin - mesa in kmetijskih proizvodov. Izbira surovin najvišje kakovosti je glavna naloga podjetja.

"Nova doba v zgodovini krme" - to je, kako proizvajalci petkurejcev pišejo o sebi. Visokokakovost Go Natural pripravkov je zagotovljena s spoštovanjem treh načel:

  1. Izdaja blaga v majhnih serijah.
  2. Kuhanje s paro.
  3. Obdelava pri nizkih temperaturah (ne več kot 90 stopinj).

Ta tri načela nam omogočajo, da ohranimo koristne lastnosti sestavin.

Vrste krme

V Rusiji, Ukrajini in drugih državah lahko kupite samo 4 vrste Go feed. Zlahka jih je mogoče ločiti drug od drugega - na traku na embalaži:

  1. Feed GO! Fit + Free (vijolični marker) je brez krompirja za mačke in mačke na osnovi štirih vrst mesa (piščanca, purana, lososa in račje).
  2. Feed Go! Občutljivost + sijaj (zeleni označevalec) - brezmadežna mačka hrana vseh starosti, z občutljivo razgradnjo, ki temelji na lososu in postrvi.
  3. Feed Go! Sensitivity + Shine Limited Ingredient (rumeni marker) je brezbarvna hrana za mačke z občutljivo presnovo, katere glavna sestavina je sveža raca.
  4. Feed Go! Dnevna obramba je primerna za mladiče in mačke. Narejen je na osnovi celotne piščanca, zelenjave in sadja.

Vsi ti viri so razvrščeni kot suhi. Pomanjkljivost krme je pomanjkanje specializiranih formulacij za starejše živali, za redke živali, za debele mačke.

Feed GO! Fit + Free Free piščanca, Turčija, Duck Cat recept za mačke in mačke

V tej krmi so beljakovine in maščobe popolnoma uravnotežene, zato je idealno za vsakodnevno krmljenje vašega žrela. Zrna, tako kot v kateri koli drugi blagovni znamki Go !, sploh ne vsebujejo. Količina ogljikovih hidratov je majhna, zato puhast družinski član ne bo pridobival prekomerne teže, kar pomeni, da je tveganje za bolezni srca in ožilja in jeter zmanjšano.

Sestava granul vključuje prebiotike in probiotike, ki spodbujajo odlično prebavo. V viru Feed GO! Fit + Free Free piščanca, Turčija, Duck Cat Recipe brez barv, govedine in stranskih proizvodov, ki imajo veliko količino, vendar zelo nizko hranilno vrednost. Proizvajalec zagotavlja, da so vse 4 vrste mesa pridobljene iz ptic in rib, gojenih brez hormonske prehrane.

Vzdrževanje normalnega delovanja srca in zdravja vizualnega sistema zagotavlja tavrin, EPA in DHA (eikosapentenojska in dokozaheksaenska kislina) pa se dodajajo v krmo za izboljšanje prevodnosti nevronov. Odlično stanje kože in plašča zagotavlja Omega-3 in Omega-6 polinenasičenih maščobnih kislin. Dodali so antioksidante za krepitev imunskega sistema v granulah.

Beljakovine v granulah najmanj 46%, maščobe - okoli 18%. Vsebnost vlaken ni večja od 1,5%.

Vsebnost kalorij: 4298 kcal na 1 kg končnega izdelka

Cena (v rubrikah za maj 2018):

  • 7,26 kg - 3300-3600 rubljev;
  • 3,63 kg - 2000-2350 rubljev;
  • 1,82 kg - 1500-1700 rubljev;
  • 230 g - 220-250 p.

Feed Go! Sensation + Shine Grain Free Cat Kit za sladkovodne programeSalmon Cat Recipe

Krma je namenjena živalim z občutljivo razgradnjo. Granule so narejene na osnovi mesa lososa in postrvi z dodatkom sleda, krompirja in špinače. Veterinarji priporočajo Gow Sensitive + Shine feed za mačke z dolgimi lasmi.

Za zdravje so kroketi dodali tavrin, pre- in probiotike, omega olja in antioksidante. Stranski proizvodi, barvila in umetna sredstva za konzerviranje ne vsebujejo. Večina mačk, kot je ta izdelek po okusu, se hitro navadijo na to.

Vsebnost beljakovin - najmanj 48%, maščobe - 18%, vlaknine - ne več kot 1,5%.

Kalorij; 4444 kcal na 1 kg končnega izdelka.

Cena (v rubrikah za februar 2018):

  • 7,26 kg - 3450-3700 rubljev;
  • 3,63 kg - 2000-2400 rubljev;
  • 1,82 kg - 1600-1850 rubljev;
  • 230 g - 250-300 r.

Feed Go! Občutljivost + Shine Limited sestavina Rak recept

Ta krma je namenjena živalim z občutljivo presnovo. Ta sestava se je začela sproščati relativno nedavno, vendar je že uspelo osvojiti spoštovanje poklicnih rejcev in ljubezen številnih članov družine mačk. Vsebnost beljakovin - najmanj 31%, maščobe - 15%, vlakna - ne več kot 3,5%.

Sestavine granul vključujejo sveže filete filetov in dehidrirano meso te ptice ter posušena jajca, griče, tapioka, grahovo moko, čičeriko, laneno seme in sol. Hrana je obogatena z vitamini A, D3, E, B12, kalijem, fosforjevo kislino, kalcijem, bakrom, železom, jodom, manganom, tavrinom, beta karotenom, cinkom in drugimi sestavinami.

Vsebnost kalorij: 4222 kcal na 1 kg končnega izdelka.

Cena (v rubrikah za februar 2018):

  • 7,26 kg - 3600-3900 rubljev;
  • 3,63 kg - 2350-2500 rubljev;
  • 1,82 kg - 1300-1550 rubljev;
  • 230 g - 220-280 str.

Feed Go! Dnevna obramba piščančje mačke recept

Ta brezpogojna formulacija je primerna za dnevno hranjenje mačk katere koli starosti. Krekerji temeljijo na celotni piščanci, pa tudi lososa, zelenjave in sadja. Peleti so precej majhni in zato jih zlahka porušijo tudi mladiči.

Vključeni kompleksni ogljikovi hidrati bodo živalim zagotavljali energijo za ves dan. Antioksidanti so bili dodani za krepitev imunskega sistema in omega-olj za zdravje las in kože. Feed Gow! Dnevni obrambni recept za piščančje mačke je obogaten z vsemi potrebnimi vitamini in minerali.

Vsebnost beljakovin - vsaj 32%, maščobe - 20%, vlakna - ne več kot 2,5%.

Vsebnost kalorij: 4606 kcal na 1 kg končnega izdelka.

Cena (v rubrikah za maj 2018):

  • 7,26 kg - 3000-3400 rubljev;
  • 3,63 kg - 1900-2100 rubljev;
  • 1,82 kg - 1250-1400 r;
  • 230 g - 200-250 r.

Konzervirana hrana

V vrstici krme Gow! Za mačke je konzervirana hrana. Njihova sestava je enaka sestavi suhe krme. Edina zaskrbljujoča stvar je, da lahko konzervirano blago v prodaji najdete v stacionarnih in spletnih trgovinah, vendar o njih ni nobene besede na uradni spletni strani proizvajalca.

Konzervirana hrana Pojdi! le tri:

  • Pojdi! Naravna holistična svobodna Turčija Pate (s purani);
  • Pojdi! Naravna holistična brezalkoholna piščančja pašteta (s piščancem);
  • Pojdi! Naravna holistična piščančja obara s Turčijo + Duck Pate (s suhim piščancem, puranom in račjem).

Vse te tri vrste hrane so paste v majhnih 100-gramskih kozarcih.

Cena ni odvisna od vrste konzervirane hrane in se giblje od 100 do 140 rubljev, odvisno od pribitka odtočne odprtine.

Značilnosti in prednosti patojev so podobne.

Vse navedene konzervirane hrane so popolnoma naravne. Njihova proizvodnja ne uporablja žit, umetnih konzervansov, drobovine, arom in mesa, pridobljenega iz živali, ki se gojijo na hormonskih aditivih. Glavna sestavina je visoko kakovostno naravno meso (70% celotne paštete). Rastlinska juha se uporablja kot vir vlage.

Lastniki živali so ugotovili, da po uvajanju Go pets pastes v prehrani njihovih priljubljenih! vonj urina in iztrebkov iz purra je postal opazno manjši. Proizvajalec ugotavlja, da je ta učinek dosežen z uvedbo izvlečka yucca shidiger.

Konzervirana hrana Gow! Natural Holistic je obogaten z vsemi vitamini in minerali, potrebnimi za zdravje in dolgo življenjsko dobo mačk.

Mnenja

Vladimir Ivanov, vodilna specializirana veterinarska ambulanta "True Friend":

- Pogosto priporočamo krmo Go! tiste, ki nam pripeljejo mačke za cepljenje in rutinske preglede. Za specializirano zdravljenje obstajajo posebne krme veterinarskih linij in za vsakodnevno hranjenje zdravih živali Go! primeren. Imajo dobro sestavo, visoko kakovost in prijeten vonj. Vendar vedno opozarjamo, da je taka hrana tujih proizvajalcev pogosto ponaredek, zato morate pazljivo pogledati embalažo in prosite prodajalca za potrdila o izdelku.

Yulianna Kisenko, veterinar komercialne klinike:

- S krpo dobimo suho krmo! za mačke, ki med prekomerno izpostavljenostjo ostanejo pri nas več dni. Pogosto lastniki pustijo svoje hišne ljubljenčke, če želite iti na počitnice ali poslovno potovanje. Na žalost ne vsi prinašajo hrane, na katero so njihove živali navajene doma, zato moramo najti pot. Sestava Go! z apetitom, ki ga večina mačk uživa, ne povzroči prebavne motnje, tudi v primeru ostrih prenosov na te vire. Živali ostanejo zdravi in ​​aktivni.

Veronica, lastnica dveh perzijskih mačk:

- prej so hranili Paulino in Joseph Eukanuba, vendar so ga zaradi tega razloga prenehali dati v trgovino, ki je najbližja nam, morala sem zamenjati. Že več kot eno leto smo bili na Go! Tako mačka kot mačka sta veseli. Prav tako sem zadovoljen s ceno in kakovostjo. In glavna stvar zame je, da so Gowove granule primerne za mladiče, ki so se šele začele navaditi na običajno hrano po materinem mleku. Najpogosteje uporabljam paket srednje velikosti - traja dolgo časa, vendar ne toliko, da ima vsebina čas, da pokvari.

Oleg, lastnik sibirske mačke:

- Moja mačka je imela težave z volno. Zlomila se je, tvorila preproge. Veterinar je svetoval, da spremeni krmo. Nisem verjel, da obstaja neposredna zveza, mislil sem, da je od volne dolga prevleka neizogibna. In nisem bil prav. Da, podloge so včasih še vedno oblikovane, a veliko manj pogosto kot prej, in opazno manjše. In na splošno, moja mačka začela izgledati bolje, manj prepuščanja, stanje ušes in oči se je izboljšalo, vonj iz ust je izginil.

Valeria, gospodarica štirih mesis:

- V različnih časih sem pobral vse moje nevljudnike na ulici. Obravnavala se je, začela, sedaj živiva v veliki družini in se nežno ljubimo. Ko je obdobje rehabilitacije konec, je bil vsak nov obraz postopoma premeščen v Go Natural. Pozitivni pregledi na internetu so me navdušili, v praksi pa sem bil prepričan, da je večina pravih. Edino pomanjkanje hrane - nalepka z rusko sestavo je pogosto izbrisana ali opraskana, je težko prebrati in vse je v angleščini na originalni embalaži.

Sklepi

Po analizi značilnosti, sestave in drugih informacij o krmi Go! Natural Holistic lahko varno priporoči to krmo za dnevno hranjenje domačih mačk in mačk. Nedvomne prednosti te blagovne znamke so:

  • ravnovesje beljakovin, ogljikovih hidratov in vlaknin;
  • tuje proizvodnje (in zato strogo kontrolo kakovosti);
  • uporaba naravnih sestavin, primernih za prehrano ljudi;
  • sprejemljive cene za krmo tega razreda;
  • pomanjkanje kemičnih konzervansov in okusov v sestavi;
  • obogatitev z mikro in makro elementi, encimi, vitamini, prebiotiki in probiotiki;
  • krma skoraj nikoli ne povzroča pojav alergijskih reakcij, saj ne vsebujejo zrnatih sestavin.

Slabosti krme vključujejo:

  • ne vedno v priročnih prodajalnah;
  • visoki stroški (vendar bo vsaka podobna kakovostna hrana stala približno enako);
  • pomanjkanje informacij o konzervirani hrani v obliki pite na spletni strani proizvajalca.

GO NATURAL holističen za mačke

Prijavite se, da zapustite pregled.
Traja manj kot 1 minuto.

Kanadski podajalnik Gow se je nedavno pojavil na ruskem trgu, vendar je še vedno dovolj časa, da bi ocenil njihovo kakovost. Ne odvračam lastnikov hišnih ljubljenčkov od hranjenja Gow, ti viri imajo dostojno kombinacijo cene in kakovosti že dolgo časa. Čeprav v zadnjem času ni prišlo do slabe nagnjenosti k poslabšanju kakovosti s povečanjem cene krme. Upam, da bo proizvajalec upošteval to dejstvo, sicer bo položaj na trgu zagotovo izgubljen. Po navedbah proizvajalca vse sestavine opravijo trojno varnostno kontrolo in se obdelajo pri nizkih temperaturah, kar prispeva k varnosti hranilnih snovi v surovinah. Čeprav, glede na količino vitaminov, ki so posebej dodani, to ne pomaga veliko, je ponavadi dodatna uvedba sintetičnih vitaminov potrebna zaradi slabe začetne kakovosti surovin ali nepravilne predelave. Ampak v pravičnosti ni suha hrana popolna brez dodajanja vitaminov. V krmi Gow je zelo veliko sestavin, do nenavadnih mačk papaja ali ananasa, nisem prepričan, da so te sestavine potrebne za hišne ljubljenčke, to je le komercialna poteza za lastnike. Na splošno pa je res celovita krma in se lahko uporablja kot dnevna hrana za mačke.

Za krmo "Go Natural Holistic" je prešla iz slavnega RK. Imam 2 mačka, ki imajo alergijske reakcije in težave s stolom iz Royal Kanin. Odločil sem se o celovitem razredu iz krme in se odločil za to, saj ima odlično sestavo in ima proizvajalec dober ugled. Ob upoštevanju značilnosti mojih mačk sem izbral zeleno črto "za mačke s prebavnimi in alergijskimi motnjami".
To je brezazitno hrano, ki je obogatena z vsemi potrebnimi encimi in prebiotiki, ki zagotavljajo normalno delovanje gastrointestinalnega trakta. Dejansko, en teden po uvedbi krme, so izboljšali svoj stolček in njihovo vedenje spremenilo. Mačke so začele manj spati in se aktivneje obnašati.
Hitrost polnjenja je navedena na embalaži. Moje mačke jedo 60 gramov na dan, vsak. Poraba je tako ekonomična, saj je hrana uravnotežena in hranljiva.
Odstotek proteinov - 48%, maščobe - 18%, vlaknine - 1,5%. Za mačke so to zelo dobri kazalniki.
Sestava je popolnoma odsotna pšenica in koruza. Te komponente niso koristne. Proizvajalec jih je zamenjal z zelenjavo in sadjem. V krmi tudi ni kemičnih konzervansov. Zamenja jih naravna sestavina - rožmarin, ki ni škodljiv za zdravje in povečuje apetit.

Go Natural cat food: pregled, mnenja, priporočila

Pojdi Natural holistično je odlična uravnotežena mačja hrana od kanadskega proizvajalca. Go se nanaša na celovito krmo, to je hrano iz najboljših sestavin (primerna tudi za ljudi), ob upoštevanju značilnosti prebave mačk in z dodatkom vseh potrebnih snovi - mineralov, vitaminov, probiotikov. Ta hrana preprečuje nastanek številnih bolezni - debelosti, težav z ledvicami in gastrointestinalnega trakta. Dobra hrana podaljša življenje mačke in Go Natural - brez dvoma dobro hrano.

Asortiman

Na ruskem trgu Go Natural predstavljajo tri sorte, ki so na oznaki označene z barvo traku na embalaži:

  • zelena - brezsna hrana za mačke in mačke z občutljivo presnovo;
  • roza - za mladiče in mačke, s piščancem, sadjem in zelenjavo;
  • vijolična - tudi za mladiče in mačke, 4 vrste mesa v enem paketu.

Stroški vseh treh vrst so približno enaki, Go - povsem dostopna hrana. Njena cena je primerljiva s cenami Royal Canin, kakovost pa je večkrat boljša.

V pločevinkah z blagom v pločevinkah ali pajek, Go ni na prodaj, zato če hočete razvajati svojega ljubljenčka, lahko občasno kupite konzervirano hrano drugih proizvajalcev. Žal pa ni veterinarske linije.

Mnenja

Mnenja lastnikov mačk, ki kupujejo Go, so skoraj vedno hvalevredna (razen v primerih, ko krma ni ustrezala posameznim značilnostim živali - to se zgodi pri vseh proizvajalcih).

Res je, da "Go 4 vrste mesa" vsebuje 50% beljakovin (pri drugih vrstah hrane ta odstotek je 30-35) - za mačjo prehrano je ta možnost pravilnejša in uporabnejša, vendar mačke, ki se ne uporabljajo za visoko vsebnost beljakovin, lahko dajo alergijsko reakcijo:

V tem primeru je bolje izbrati drugo možnost - na primer za mačke z občutljivo presnovo.

Podrobno upoštevanje

Glavni kazalci krme - je vsebnost beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob in pepela. Za Go lahko trdimo, da so vsi ti indikatorji optimalni in obstajajo diete, tako normalne kot tudi visoko beljakovine (50% beljakovine), koristnosti katerih znanstveniki trenutno dokazujejo. Več beljakovin v krmi, manj ogljikovih hidratov v njej (raven maščobe je enaka v vseh Go hrane), kar zmanjšuje tveganje debelosti.

Raven pepela, to je vsebnost mineralov, je idealna - 6-7% (pri prehrani z visoko vsebnostjo beljakovin - 8%, kar je nekoliko višje od ideala, vendar v normalnem obsegu).

Tako so glavni kazalniki popolnoma uravnoteženi in ustrezajo značilnostim mačjega telesa. Vendar pa je enako pomembno, iz katerih izdelkov dobimo beljakovine, maščobe in ogljikove hidrate. Poglejmo si natančneje sestavo:

  • Proteini v Go so izključno živalskega izvora, pridobljeni iz naravnega, svežega piščanca, rac ali puranovega mesa z dodatkom kostne moke. Krma vsebuje tudi meso lososa in ribjo moko - v količinah, ki niso škodljive za hišne ljubljenčke. Zelo pomembno je, da se hidrolizat mesnih izdelkov ne uporablja (to je ime za najkakovostnejše mesne sestavine).
  • Feed Go - brez zrna. Zaradi tega so še posebej privlačni v očeh znanih felinologov, ker so zapleteni ogljikovi hidrati, vsebovani v žitih, slabo absorbirani in povzročajo slabo zdravje mačk. To še posebej velja za koruzo - najcenejše polnilo za hrano za mačke. V Go ne obstaja nič takega.
  • Masti, potrebne za telo mačk, predstavljajo predvsem ribe (losos) in piščančje maščobe - to so zelo pomembne sestavine za zdravje majhnega plenilca. Vsebujejo snovi, kot so omega-3 kisline in tavrin.
  • Sadje, zelenjava in zelenjava, vključena v krmo, se popolnoma ujemata - seveda je lucerka (resnično skladišče hranil, očisti ledvice in ima antialergični učinek), brusnice (preprečuje cistitis in ledvične kamne), posušene korenje in jabolka (normalizira holesterol in sladkor v krvi); Špinača, brokoli, borovnica itd. So vključeni tudi v različne možnosti krme.
  • Go ne vsebuje kemičnih konzervansov. To funkcijo opravlja naravni rožmarin, med drugim tudi stimulira apetit in metabolizem ter uniči neprijeten vonj iz ust.
  • Da bi živalsko prebavo dobro delovalo, so v krmo vključeni različni encimi in probiotiki, na primer lakto- in bifidobakterije.
  • Seveda je vključena tudi vsa potrebna oskrba z minerali in vitamini (jih je mogoče najti na hranilni embalaži).

Go Natural cat food: pregledi in analiza sestave

Cat Feed Review Pojdi!

Suha in mokra hrana za mačke Pojdi! ("Gou") v Kanadi proizvaja Petcurean Pet Nutrition. Uradna stran je https://www.petcurean.com/, kjer lahko najdete informacije o kompozicijah, stopnjah krmljenja itd. (v angleščini). Food Go se nanaša na holistiko.

Blagovna znamka Go proizvaja hrano za pse. Petcurean Pet Nutrition proizvaja tudi hrano za pse in mačke Now Fresh, Summit, Collect.

Pojdi na sestavo krme

Preučimo sestavo Go mačke s pomočjo primera "SENSITIVITY + SHINE, Duck Recipe for Mats" (z raco, za mačke in mačke). To si lahko ogledate na spodnji sliki (za lažjo branje kliknite za povečavo):

Zgoraj - fotografija sestave iz paketa (na levi je izvirnik, na desni - prevod v rusko). Spodaj je posnetek zaslona z uradne strani.

Prve sestavine so meso, prevod v ruščino pa ni pravilen. Izrabljena raca je koščka brez kosti, ne pa sveža filetna račka; raca - raca mokra, ne "dehidrirana raca mesa" (se izkaže, uvoznik je krasil sestavo). Ti dve sestavini, skupaj s celimi suhimi jajci, so vir živalskih beljakovin.

Viri ogljikovih hidratov - grah, grahovo moko, tapioka, leča in čičerika (vrvice v izvirniku) se nahajajo od četrtega do osmega mesta. Čeprav čičerke in leča vsebujejo tudi veliko (okoli 20% in 10% celotne sestavine) rastlinskih beljakovin.

Piščančja maščoba je vir nasičenih maščobnih kislin. V izvirnem opisu sestave je bilo pojasnjeno, da je bil shranjen s pomočjo tokoferolov (naravni konzervansi, vir vitamina E). Tudi na samem koncu je še konzervans (tudi naravni) - sušeni rožmarin.

Treba je omeniti tudi "naravni okus", ki ni naveden. Preostale sestavine so različni dodatki, namenjeni obogatitvi krme z nekaterimi koristnimi snovmi.

Prednosti in slabosti

Med prednostmi krme Gow:

  • vir beljakovin so mesne sestavine;
  • brez zrnca (brez pšenice, koruze in drugih zrn);
  • naravne konzervanse in okuse;
  • visoka vsebnost vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi;
  • razširjen, je v večini hišnih trgovin.
  • ni naveden odstotek glavnih sestavin;
  • ne "raca mesa" itd., vendar se uporablja "raca", "raca moke" - takšne sestavine lahko vsebujejo stranske proizvode;
  • visoka cena (primerljiva s podobnimi podatki).

Cat Food Go - recenzije

Obstaja kar nekaj strani na Forumih lastnikov hišnih živali, da bi razpravljali o Go Natural Holistic feed od kanadskega proizvajalca. Spodaj smo zbrali nekaj ocen od tistih, ki so hranili / hranili svojo mačko ali mačko s to krmo.

Veterinarski pregledi

Mnenja kupcev

Kupimo Go Natural Sensitivity + Shine z lososom in postrvjo, mačka je stara in občutljiva na prebavo. Poleg tega je bila v zavetju slabo hranjena, zelo tanka in izčrpan, zato so se odločili za dobro prehrano, tako da je mačka pridobila težo. Cena vreče, ki tehta 3,63 kg, je okoli 3000 rubljev, vendar glede na sestavo (ribji file, veliko vitaminov, vse naravne, brez zrna) je cena upravičena.

Vonj hrano je zelo močan, vendar sem občutljiv na ta vonj, mama pravi, da diši po sprejemljivem. Granule so majhne, ​​namenjene mladičem in odraslim mačkam majhnih pasem. Kot vsi viri so informacije o odmerkih za mačke različnih teže na embalaži.

Mačka poje po tej prehrani, v samo enem mesecu je dobila 2 kilograma manjkajoče teže. Poglej je postal veliko boljši, preden je bilo nemogoče videti brez usmiljenja. Mislim, da je Go hrana dobra, en sam minus je cena, ki bo zadela denarnico, če imate več kot eno mačko.

V naši hiši sta dve repi, pes in mačka. Vzeli smo hrano za mačke, poskusili Pronature holistično, Go Natural in Grandorf. Končali smo se nazadnje, danes pa rezultate Go Natural. Po Pronature se je izkazalo, da je negativna reakcija na piščanca, in pojdi z raco, zato jo izberejo.

Zrnca so majhna, svetla. V skladu z normami hranjenja mora biti naša mačka 36 gramov na dan, vendar je bilo potrebno dati več, drugače sem se zjutraj zbudil, da bi ga hranili. Stol je zasvetil, očitno zaradi lažjih granul, postal mehkejši in bolj neprijeten vonj. Za en teden smo prodali majhen tutu in smo z zajcem prešli v Grandorf.

Zakaj je vonj stolčka postal močnejši in prehrambene norme niso bile dovolj, ni jasno. Morda na prvi pogled dobra sestava ni tako dobra, vseeno, koliko odstotkov mesa v njem ni indicirano. In tudi piščančje maščobe in jajčni prah lahko izdelamo tudi iz piščančjih jajc? Na splošno ta hrana ni primerna za mačke, ki niso prijatelji s piščancem.

Moja mačka zdaj jedo suho hrano. Pojdi z raco, preden je Naw jedel iz istega podjetja. Najprej ugotavljam, da je cenejša kakovostna hrana cenejša kot nizkocenovna poceni hrana. S težo 4 kg na mačko porabi manj kot tisoč rubljev na mesec, vrečka 3,6 kg je dovolj za 4 mesece. To velja, če še vedno kupujete konzervirano hrano in zdravljenje.

Na krmi so goveji peleti temnejši od Nawovih, vonj pa bolj mesnat. Kitty poje zelo dobro. Poskušal sem tudi dati mačje mačke, jesti celo še bolje. Mačka vedno ima prost dostop do vode, potem ko jo vsaka pijača pije. Stanje volne je dobro, dejavnost je normalna, včasih teče tu in tam, včasih pa leži pol dneva na kavču. Na splošno sem zadovoljen z vsem, priporočam Gowovo krmo.

Cena in kje kupiti

Lahko kupite suho hrano in konzervirane hrane te blagovne znamke v:

  1. "Stara kmetija" (link):
    • Go pakiranje 3,63 kg - od 1932 rubljev;
    • Go pakiranje 7,76 kg - od 3040 rub.
  2. "ZooPassage" (link):
    • Pakiranje Go 0.23 kg - od 215 rubljev;
    • Pakiranje "Go" 1,82 kg - od 1322 rubljev;
    • Go pakiranje 3,63 kg - od 1968 rubljev;
    • Pakiranje "Pojdi" 7,76 kg - od 3097 rubljev.

Navedene cene so približne, veljajo za september 2017. Natančne stroške, si oglejte trgovine s hišnimi ljubljenčki na zgornjih povezavah.

Zaključki o krmi "Pojdi" za mačke

Večinoma o Go feed za mačke, pregledi so pozitivni, le nekateri ljudje ugotavljajo, da ni ustrezal njihovemu ljubimcu. Sestava je dovolj dobra, da lahko spletno mesto "PetObzor" priporoči to hrano kot glavno prehrano za vaše mačke in mačke.

Ali se Hills prenese v neke vrste celovitega, kot je Origen?

Ali se Hills prenese v neke vrste celovitega, kot je Origen? 25.1.13 10:10

Pozdravljeni! To ni prvi teden, ko sem zmeden nad tem, ali je vredno premakniti dva od mojih Gavriksa iz Hribov v srednjo za neko boljšo sestavo. Ponovite vse sestavke vrste krme holistično. Tako kot Origen, v sestavi (sestavinah), se izkaže, da je pravi udealny (kar ni mogoče reči o Hribih). Cena porekla je enaka Hillsovemu. Načeloma sta oba mačka (starejša Samson (Siberian) 2 leti in 2 meseca, mlajši Tyson (škotski krat) naslednji mesec (februar) stari že več kot enoletni). Hribi se sušijo po vsem življenju (najprej za mladiče, zdaj za srednješolce) zelo redko dajejo v pločevinkah Hills. Na eni strani delajo dobro: grejo v stranišče dobro, volna je v redu, urinski testi so normalni, jeste malo manj od navedene norme. Najstarejši tehta 6, 2 kg, najmlajši 4, 5 kg. Toda pred kratkim mi misel ne me opogumlja, da sestava Hillsa pušča veliko želje. Seveda bi bilo zaželeno, da imajo vse najboljše, vendar se bojim, da nova krma ne bo "iti". Po drugi strani pa tudi tiste, ki se naenkrat na splošno hranijo s popolnim smeti, kot je Whiskas, ne pritožujejo ničesar. Nerazumljivo je, da je v Origenu že 20% maščobe, in na tem Hribi, ki zdaj jedo - 11%. Tudi, ne glede na to, kako so sedali pečati. Zelo bi vam bila hvaležna za vaše povratne informacije o hranjenju origenskih mačk in na splošno za kakršne koli misli na

re: Ali prevaja iz Hillsa v nekakšno celovit, kot je Origen? 25.1.13 13:12

re: re: Ali prevaja iz Hillsa v nekakšno celostno, kot je Origen? 25.01.13 10:18

re: re: re: Ali se preselite iz Hillsa v nekakšno celovit, kot je Origen? 25.1.13 13:19

re: Ali prevaja iz Hillsa v nekakšno celovit, kot je Origen? 25.1.13 13:25

Druga stvar o Alma Nature je razmišljala o tem, imajo v ribji različici manj maščobe in konzervirane hrane, imajo pa tudi isto sestavo kot Origen brez kakršnih koli nevarnosti in dvomov.

re: Ali prevaja iz Hillsa v nekakšno celovit, kot je Origen? 25.1.13 13:45

Zdaj, ko sem šel in jaz nisem, izberem naravo med Almo in Go. Tako je srčkan, govorim s seboj. Mogoče vsaj nekdo, ki ve za te vire?

re: re: Ali prevaja iz Hillsa v nekakšno celostno, kot je Origen? 25.1.13 21:21

Pred letom dni sem se odločil, da prevedem mačko in mucka za holistično krmo. Od tod sem ga naročil. Pred tem smo imeli kraljevski canin in večkrat hranili nutro.
Prvič, moj koshak je njuhal na novega, ni poskusil takoj (ampak istega dne so prevzeli tveganje)
v go so tri vrste: dva s piščancem in ena za občutljivo prebavo z ribami. Nisem je jedel ribe z njim, mačka z užitkom, v hojo s piščancem je vsebnost maščobe 18% in 20% kupujem obe vrsti. jih je pred kratkim stehtal in masa obeh je približno 5 kg (nepopolna)
v medsebojnem času so imeli čas, da poskusijo, in almo kletke z njo so se pestile, po vztrajnem iskanju natančne sestave hrane pa sem ugotovil, da je bil v almu piščančji gluten.
Še vedno je podobna znanost s 14% maščob. S Turčijo. Mačke imajo radi, vendar ne vzemite
V preteklosti v krmi ni bilo vonja (naravnih rib), in ko se je mačka pojavila v novem paketu z vonjem rib, ga spet ni res cenila in sem se odločil, da vzamem izvor.
mačke so jo pojedle, a vonj v urinu je bil preveč drugačen in sem zavrnil izvor.
Včasih z njimi ravnam brezdomne mačke.

re: Ali prevaja iz Hillsa v nekakšno celovit, kot je Origen? 26.1.13 17:34

Drugega meseca hranimo Origen, jedo zmerno, ne dobivamo teže, volne v redu in na splošno smo zadovoljni, zdravnik je dejal, da je vse tako uravnoteženo, da za neuter ni potrebna dodatna krma. Vendar pa je vse odvisno od mačke in njegove prebave. Nekaterih ni bilo mogoče iz kakršnega koli razloga prenesti. Edina stvar, ki jo lahko opazim je, da naša mačka slabo reagira na spremembo krme. V novem letu so moji starši odšli na starše in moja mama je hranila mačko s psom za klavir (hrana je profesionalna, debela in zelo hranljiva) in kljub dejstvu, da je Simba imela skodelico z Origenom, je še vedno raje izbral pesno hrano. Torej zaradi te spremembe prehrane je prišlo do okvare prebave. Bombe za kremo so bile očiščene dolgo in previdno, vendar po nekaj dneh, ko so bile tam, se je mačka zatekla in prebavo se je izboljšalo. Zdaj je vse stabilno in celo glede na uro (mačka teče v lonec ob 10.30), na katero sem ves čas presenečen. Svetujem vam, da kupite majhen paket in jo poskusite; če gre, potem je bolje, da kupite velike vrečke 2, 5 kg (bolj donosno, imamo dovolj časa za dolgo), nekje med 1200-1300 rubljev. Veliko sreče in zdravje za svoje čedne!

re: re: Ali prevaja iz Hillsa v nekakšno celostno, kot je Origen? 26.1.13 18:52

resno reagira, ker mačkam ni mogoče dati hrane za pse!

re: re: re: Ali se preselite iz Hillsa v nekakšno celovit, kot je Origen? 28.1.13 9:13

Bray, npr. Lahko grem, pojdi? In zakaj Naw s 14% maščob, ki jih mačke, ne vzamejo?
Imamo koshakovovo ljubezen. Ne takoj, seveda, vse skupaj. Najprej, ko so šli na delo, so bili zaprti v različnih prostorih (tako, za vsakega gasilca). Bil je mladoletnik do starejšega, in ni bil navajen na takšno "nežnost teleta" - pobegnil je, zvišal, včasih celo na začetku. Toda zdaj - skupaj spijo in ližijo drug drugega. Obstajajo seveda z njimi, vendar je jasno, da se igrajo, šele zbežijo. Čeprav sem pozoren na njih, kot pravijo: "Bolje je, da bi bil navdušen, kot da bi prišel kratek čas."

re: re: Ali prevaja iz Hillsa v nekakšno celostno, kot je Origen? 28.1.13 9:21

Dar954, v kakšnem poreklu se hranite? Piščanec ali ribe? Ali je mogoče dati eno ali drugo, ali je bolje, da se ustavimo pri eni stvari? Ali jim daš kakšno konzervirano hrano? Kako hranite odprto vrečko hrane? in če je potrebno posebno shrambo? Hvala!

re: re: re: re: Ali se preselite iz Hillsa v nekakšno celovit, kot je Origen? 28.1.13 9:46

re: re: re: re: re: Ali se preselite iz hribov v nekakšno celovit, na primer Origen? 28.1.13 10:13

Hvala, pogledal sem mizo, dobre informacije za razmislek. Tako se izkaže, da bomo poskusili Go. In lahko daste nekaj z enim okusom Gowa, nato z drugim? Ali bolje ne? Sprva sem hotel Origen, vendar sem videl nekaj pregledov, da ni šel, čeprav je bila dobra hrana, vendar nisem videl takih pregledov o Gowu. In še eno vprašanje: načrtovani bomo za degelmentacijo v februarju, Tyson (leto se bo spremenil 12. februarja), načrtovano cepljenje. Ko degelmentizatsii in cepljenje dati mačke Elvestin. Kako dolgo je po cepljenju bolje začeti prenašati v drugo krmo? In kako dolgo še naprej dajati kapljice Elvestina? Do zdaj prevod ni končan, kajne?

re: re: re: re: re: re: Ali prevajate iz Hillsa v vse holistične, kot je Origen? 28.1.13 10:43

praktično sta le dva okusa, večina piščancev, v drugi pa je raca v predelu s piščancem in puranom (vendar še vedno igra), vendar je to z ribami popolnoma drugačno. Ne vzamem, čeprav je mačka uživala z užitkom. en proizvajalec lahko, če želite mačke na primer.

re: re: re: re: re: re: re: Ali prevajate iz Hillsa v vse holistične, kot je Origen? 28.1.13 10:50

Najlepša hvala za odgovor! Nekaj ​​sem zagnal v celoti. Oprostite, če vprašam smeti, a še vedno kaj bolje kot Gow ali Naw? Pogledam tukaj Naw je dražji. Vsa očesa, ki so že v teh preglednicah, so pregledovala. Izkazalo se je, da je Taurine v Nau več kot v go. In tavrin bi moral biti bolj boljši. In fosfor v naw manj.
In zakaj ne vzamete ribe?

re: re: re: re: re: re: re: Ali prevajate iz Hillsa v vse holistične, kot je Origen? 28.1.13 11:08

Samson in jaz nikoli nismo imeli nobenih težav s prebavo, čeprav smo ga odpeljali v ogenj (tam je rodila muckasta mačka in ženska enega od gasilcev je pritegnila mucke), tj. življenjske razmere niso bile tako vroče. Vse je pojedel, stol je bil dober in problem je bil le enkrat, ko sem (takšen bedak), potem ko sem se preselil v drugo stanovanje, pozabil, da mu dam volneno pasto. Zdaj sem dal testenine ves čas, ni težav (ttt). Ampak Tyson smo vzeli iz domače mačke in tu smo imeli veliko težav z njim: kršil (dobro, ni bil popolnoma obtožen, a je preprosto hodil), 5-6 krat dnevno, ga vlečili veterinarjem, ga napolnili z vsemi smeti samo prejeda (nima časa, da bi se kaj prebavil). Potem so ga prestavili z enega mucka Hills na drugega - mislili so, da bi to lahko pomagalo. Še vedno sem imel dovolj časa, da bi svoje hrano zgrabil od starejših - začel je tudi hoditi, mojagkov. Potem se je vse uglasilo in ko ni bilo nobene težave pri prenosu na krmo za evunuchs. Zdaj se mi zdi, da včasih včasih praskam, greš na hrano, ker Izvedena je bila frontalna obdelava in ko je bila pijača fitominov "čista koža", je prenehala s praskanjem.

Re: re: re: re: re: re: re: re: Ali se preselite iz hribov v nekakšno celovit, kot je izvor? 28.1.13 12:28

re: re: re: re: re: re: Ali prevajate iz hribov v nekakšno celovit, kot je Origen? 28.1.13 14:26

Do sedaj se izkaže, da se lestvica lestvic nagiba v Go (brez zrna). Verjetno bomo delali takole: številke 15. februarja (petek) bodo cepile Tyson, v ponedeljek (18. februarja) pa bomo začeli počasi poskusiti novo krmo. V spletni trgovini, kjer smo naročili Hills, smo prodajali vrečo 230 gramov. (v kompletu 2 vrečkah z Go (2 različni tipi) in 1 Naw). Poskusimo, kaj se najbolje dogaja, in mi se bomo ustavili. Hvala za pojasnitev in izmenjavo izkušenj!

re: re: re: re: re: re: re: Ali prevajate iz Hribov v nekakšno celovit, kot je Origen? 28.1.13 13:53

Popolnoma brez zrna je 4 vrste mesa Go! Naravna mačka piščanca, Turčija Duck
riž ni, drugače kot drugi. riž je tudi ogljikov hidrat.
Ground riž
Celotne, olupljene, polnozrnate zrnce riža, tako imenovani beli riž, so visokokakovosten vir ogljikovih hidratov, beljakovin in palic. Predvsem - naravno sredstvo za pritrditev stolov in zniževanje holesterola. Najmanj alergenski izdelek iz žitaric.
vendar v obeh je krompir (in tudi ogljikovi hidrati)
Krompir
Uporablja se skupaj z lupino, v kateri so vse koristne snovi. Krompir vsebuje ogljikove hidrate, cink, baker, železo, kalij, magnezij, vitamine B in C, niacin.

re: re: re: re: re: re: re: re: Ali se preselite iz hribov v nekakšno celovit, kot je Origen? 28.1.13 16:37

Popolnoma sem zmeden z NOW in GO skladbami.
Če želite biti natančni, najverjetneje v ZDAJ ni žita (kot je zapisano na embalaži s hrano).
In na embalaži je vredno, da so jajca celota.
Edino, kar je jasno, je, da je riž počasen ali zapleten ogljikove hidrate, krompir pa je hiter ogljikovih hidratov.
Zdaj mislim, da bi potem morda morali kupiti ZDAJ? Je to 31/18 (beljakovine in maščobe)
vendar tukaj se šteje, da je slabše, kot bi šli http://cat.dacha-dom.ru/suchie-korma.shtml

re: re: re: re: re: ponovno: re: re: re: Ali se preselite iz Hillsa v nekakšno celovit, kot je Origen? 29.01.13. 09:22

Ja, mojih možganih ni tako kuhano od dneva inštituta. Sinoči se je odvrnila svojemu možu - naredila je postavitev prednosti in slabosti)))) Toda bolj ali manj je nekaj postalo jasno:
ZDAJ: brez zrnja, 2 vrste - normalno in za starejše / maščobe, npr. smo primerjali en pogled.
GO: 1 okus (piščanec in sadje) - zrnje, 2 okusa (4 vrste mesa in rib) - brez zrnja.
Grain GO je najbolj visoko kalorično, v njej pa je beljakovina enaka kot v ZDA 31-32%, v žitnem GO beljaku pa je veliko več kot 48-50%.
Masti povsod enako štetje.
Fosfor je najmanj v ZDA 0, 6%, potem gre žita (piščančja) GO 0, 8%, brez zrnca GO skupaj z drugimi 1, 1% fosforja. Tukaj je vprašanje: kakšen je učinek fosforja? ali je nekako povezano s tvorbo kamnov?
Taurinina je najbolj v ZDA 2,4 g, v vseh GO 2,1 g tavrina.
IN ZDAJ je nekoliko dražji (vendar v razmerju 1 kg se izkaže, da je enako cenejša od današnjih Hillsov, približno 10 rubljev na 1 kg).
Po rezultatih našega družinskega sveta je bila včeraj sprejeta naslednja odločitev:
kupite 4 vreče 230 gr na vzorec z različnimi okusi / skladbami - 1 tip NOW in 3 vrste GO, in poglejte, kakšne mačke imajo več. No, najbolj, seveda, poskusite, tako kot tam. Čeprav se bolj nagibam k različicam zrnate GO ali zdaj (on je tudi brez zrna), vendar morate še vedno upoštevati mnenje krmnih jeder neposredno)))))

Na sporočila lahko odgovarjajo samo registrirani uporabniki. Prijavite se in se prijavite na spletno mesto tako, da v okno na desni vnesete svoje uporabniško ime in geslo in odgovorite na sporočila.

Preden postavite vprašanje na forumu, preberite temo »Kako postaviti vprašanje vet.rachu« in seznam odgovorov na pogosto zastavljena vprašanja, vam bo pomagal prihraniti čas in hitreje odgovoriti na vaše vprašanje.
Posebno pozornost posvečajte dokumentu: Simptomi bolezni živali. Morda v vaši situaciji ne morete pričakovati odgovora na forumu, vendar morate nujno poklicati zdravnika ali živali vzeti v veterinarsko kliniko!

Pojdi Natural Holistic Feed Review - sorte, sestava, vrednotenje

Go Naravni obroki so dosežki kanadskega podjetja Petcurean. Kot surovina je bilo uporabljeno perutninsko meso brez recepta, hormonski pripravki pa niso bili uporabljeni pri hranjenju. Tudi v vrstici so sorte hrane, ki temeljijo na ribah (postrv, lososa, sleda) in rac. Vse sestavine so visoko kakovostne in celo primerne za prehrano ljudi. To dejstvo in edinstvene proizvodne tehnologije omogočajo Go Natural Holistic hrano odlično izbiro za lastnike mačk. Majhna velikost granul je primerna za odrasle hišne ljubljenčke in mačke.

Prehrana plenilcev v naravi je visoka vsebnost beljakovin, praktično brez rastlinskih sestavin in ogljikovih hidratov, zato mora meso temeljiti na prehrani mačke. V industrijskih virih gospodarstva in premijskih razredov, ki zajemajo glavno "polico" prodaje na trgih hrane za mačke, so glavna sestavina žita, ki je v nasprotju z načelom hranjenja mesojedih živali in ne morejo zadovoljiti njihovih potreb po hranilih.

Holistic - je hrana, ki je osnova za meso. Spadajo v segment vrhunskih izdelkov. Najnovejše sodobne tehnologije toplotne obdelave surovin so omogočile ustvarjanje živalske krme, v kateri so ohranjene vse uporabne lastnosti izdelkov - Go Natural Holistic.

Go Natural (Go Natural) vključuje tri krmilne linije:

  1. 1. Pojdi! Fit + Free je brezbarvni izdelek z visoko vsebnostjo beljakovin.
  2. 2. Pojdi! Občutljivost + sijaj - hrana za mačke s preobčutljivostjo za sestavine krme in nagnjena k alergijam.
  3. 3. Pojdi! Dnevna obramba - celodnevna dnevna hrana.

Treba je spomniti, da za normalni razvoj vseh telesnih sistemov mačka potrebuje razna hranila: beljakovine, maščobe, ogljikove hidrate, vlaknine, vitamine in minerale. Prehrana, ki jo sestavlja le en protein, ne more zagotoviti normalne rasti in razvoja: telo bo pomanjkljivo za druge hranilne snovi.

Ker so živali trenutno nagnjene k alergijam iz žitaric, podjetje proizvaja izdelke brez zrna.

Krma vsebuje štiri vire beljakovin: piščanca, rac, purana in rib. V prehrani ni žita, vendar so dodani rastlinski izvori proteinov, potrebni za mačko - stročnice, krompir in tapioka. Za podporo prebavi, probiotiki in prebiotiki so vključeni, antioksidanti se dodajo za krepitev imunskega sistema, in tavrin je odgovoren za delo vida, srca in reproduktivnih funkcij. To je celoten izdelek, zasnovan za vsakodnevno hranjenje mačk in mačk.

Ime moči pomeni "občutljivost in bleščanje". Nekatere živali so nagnjene k alergijam ali preobčutljivosti na sestavine živil. Predstavniki nekaterih pasem, kot tudi mačke, ki so imeli bolezen ali so bili oslabljeni zaradi različnih življenjskih situacij, so "zmagali" to predispozicijo Za to kategorijo živali je Petcurean ustvaril mucek in odraslo hrano na osnovi postrvi, lososa in sleda. Je brezgrobni izdelek z odličnim okusom, tudi velik za mačke z debelimi dolgimi lasmi: prisotnost ribjega olja, bogatega z Omega olji, zagotavlja lepoto in kakovost dlake.

Poleg prehranjevanja z ribami se linija krme za občutljivo prebavo dopolni s prehrano z racjo, dietetično komponento za mačke s posebno občutljivostjo. Sestava krme je podrobno obdelana, da se odpravi pojav alergijskih reakcij: odstotek beljakovin in maščob se zmanjša, glutena ni, uporabljajo se samo kakovostne sestavine. Hrana vsebuje tako dragocena hranila kot laneno seme - vir omega-3 maščobnih kislin, vitaminov in mineralov ter koren cikorije - derivat inulina, pa tudi prebiotike in probiotike za normalizacijo funkcije prebavnega trakta.

Kot vsakodnevna hrana za mačke in mladiče, je podjetje razvilo obrok na osnovi piščanca z zelenjavo in sadjem, ki se imenuje "Daily Protection". Živalske beljakovine predstavljajo tretjino prehrane, kar omogoča hišnemu ljubimcu, da ostane poln moči in se pravilno razvija. Kot dodaten vir energije uporabljata celi riž in ovsena kaša, jagode, sadje in zelenjava so vir uporabnih vlaken, naravni antioksidanti pa podpirajo imuniteto mačk na različnih stopnjah svojega življenja.

Po analizi obrokov Gow Natural lahko sklepamo:

  • Krmila vsebujejo visok odstotek beljakovin, katerih viri so navedeni in so na prvem mestu na seznamu sestavin: to zagotavlja, da je meso osnova za prehrano. Pri proizvodnji krme se uporabljajo sveži mesni izdelki, kot navaja proizvajalec. Viri živalskih beljakovin so ptice in ribe, kar ustreza naravni prehrani mačk.
  • Viri živalske maščobe, ki so odgovorni za energijo in okus hrane, so piščanec in losos - kakovostne sestavine, ki vsebujejo omega 3 in 6 maščobnih kislin, potrebnih za telo mačke.
  • Grah, oves in krompir - ogljikovi hidrati v prehrani - so potrebni za mačko in so veliko bolj uporabni kot koruza in pšenica, ki so osnova za gospodarstvo in večino premijskih obrokov. Jagode in sadje so dodaten vir vlaknin in so potrebni za dobro prebavo, kot so prebiotiki in probiotiki.
  • Lanena semena pozitivno vplivajo na razvoj možganov, dejavnost prebavnega trakta in podpirajo delo srca.
  • Prisotnost uporabnih aditivov izboljšuje ocenjevanje hrane: rožmarin se uporablja kot naravni ojačevalec okusa, antioksidant in konzervans, da bi ohranili svežino proizvoda, in rastlina Yucca Shidiger nevtralizira neprijetne vonjave iz pladnja za mačke.
  • Vsi minerali in vitamini so prikazani v pravem odstotku, kar zagotavlja uravnoteženo sestavo in zdravje hišnega ljubljenčka.

Prednosti predstavljene moči je mogoče navesti:

  1. 1. Visoka prebavljivost prehrane. Zaradi tega se dnevna hitrost krme znatno zmanjša. Ta odtenek je treba upoštevati pri primerjavi cen holistike in hrane nižjega razreda.
  2. 2. Hrana enako primerna za odrasle hišne ljubljenčke in mladiče.
  3. 3. Popolnoma uravnotežena sestava visoko kakovostnih izdelkov zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni genitalnega sistema, srca, sladkorne bolezni, debelosti, odpovedi jeter.
  4. 4. Oblika granul in njihova sestava bo dolgo zamašila zobe, kar je odlično preprečevanje bolezni ustne votline.
  5. 5. Videz hišnih ljubljenčkov bo vedno na vrhu: to garant je visokokakovosten vir maščobnih kislin, ki je odgovoren za kožo in volno.
  6. 6. Hrana ne vsebuje glutena, govedine, umetnih dodatkov in stimulansov za apetit.
  7. 7. Holistika krme ne zahteva dodatnega krmljenja živali: v celoti izpolnjujejo prehranske potrebe mačk.

Pomanjkljivosti vključujejo pomanjkanje linije za mokro prehrano, kar je odličen dodatek k suhim obrokom in prehrambenim izdelkom: v primeru patologije pri hišnih živali ga bo treba prenesti v drugo hrano.

Ne pripisujte precej visokih cen Go izdelkov! s konzerviranjem: diete so ocenjene po sestavi in ​​hranilni vrednosti. Na trgu industrijske krme je veliko suhe hrane v isti cenovni kategoriji, vendar je njihova kakovost lahko drugačna.

Zaradi pomanjkanja umetnih sestavin, ki povzročajo apetit, mačke ne uživajo vedno v prehranjevalnosti. Prenos naj bi se izvajal postopoma in zamenjal s 5% količine hrane, - tako se bo hišni ljubljenček navadil na novo prehrano in čez nekaj časa se bo apetit vrnil v normalno stanje.

Feed Go (Go) za mačke: pregledi in pregled sestave

Pojdi Natural Cat Food Review

Hrana za suho mačko Pojdi! ki ga proizvaja Petcurean Pet Nutrition v Kanadi, je uradna stran http://www.petcurean.com/. Opozarja na holistiko, ki že govori o visoki kakovosti sestavin, a se prepričajte o tem, da preučimo sestavo.

Preberite o drugih virih:

Sestava krme Gow za mačke

Razmislite o sestavi Go Go za mačke na primer opcije "Sensitivity + Shine" (z raco). Prve sestavine - file raca, dehidrirano raso mesa, jajčni prašek so dober vir beljakovin. Ker poleg njih ni drugih sestavin, bogatih z beljakovinami, so skoraj vsi 31% beljakovin, omenjenih v analizi, živalskega izvora.

Ker so brezbarvna krma, grah, tapioka, leča in čičerka vir ogljikovih hidratov. Celulozni grah, in ne s peko, kot v najbolj poceni krmi. Vir maščobnih kislin je piščančja maščoba. Nadalje, sestava številnih različnih dodatkov, ki bogatijo krmo z vitamini, minerali in drugimi koristnimi elementi.

Prednosti in slabosti

  • prave meso se uporablja, ne drobovine;
  • brez zrnja, zaradi česar je hrana manj alergena;
  • bogati z vitamini, minerali in drugimi elementi;
  • uporablja se naravni konzervans;
  • razširjena, lahko kupite v večini hišnih trgovin.
  • sorazmerno visoka cena (primerljiva s podobnimi podatki).

Mnenja o mačji hrani Gow Natural

Pregled Go Cat hrane, piše Carolina. Včasih sem hranil moje oddelke (imam dve britanski mački, eno mačko in mačko nenehno) s krmo Akana, vendar je nedavno izginila s polic v trgovini za hišne živali. Prodajalec priporočljivo hraniti Go! Naravno, proizvedeno je tudi v Kanadi in enako kakovostno. Kupim pakete 3,63 kg, cena je sprejemljiva. Prehod na novo krmo je potekal brez težav, volna je še vedno enaka debela in plišasta. Hrana je zadovoljna, priporočam.

Povratne informacije o krmi Gou Natural, piše Oksana. Moj mož in jaz smo kupili britansko mačko. Dolgo sem izbral hrano, ponovno pregledal ocene na internetu, se odločil, da preizkusim "Go Natural 4 vrste mesa". Sestavo mi je zelo všeč, cena je bila še nižja, kot je zdaj, in glavna stvar je celostna. Zapomnim si, da je vse na embalaži v angleščini (le majhna nalepka na ruskem jeziku) in lahko vse prevede, če so že dostavljeni nam.

Hrana izgleda kot majhne kroglice, mačka jih zlahka ujame. Vonj hrano ni zelo poudarjen, to je dokaz, da ni nobenih aromatičnih kemikalij. Medtem ko sem se odločil, da bi mačko hranil z redno hrano, po začetku hranjenja hrane nisem opazil nobenih sprememb - to je še vedno enako lepota. Hranjenje srečno, priporočljivo vsem prijateljem, ki imajo mačke.

Predlogi za cat food Go, piše Valeria. Ko smo dobili malo mačko, je bilo vprašanje hranjenja. Na internetu sem brala o različnih živilih, naučila sem se veliko novih stvari. O krmi Gow skoraj vsi pregledi so bili pozitivni, ker je izbira padla na njega. Sestava je dobra, razred hrane govori zase.

Všeč mi je bilo, da granule niso velike - mačka še ni velika, je bolj udobno jesti. Hrana je primerna za mladiče in mačke, zato se ne bo treba spreminjati. Mačka z užitkom poje z Gou, ni nobenih težav, majhna je zelo živahna. Dobra hrana, priporočam.

Sklepi o krmi Gou Natural

O Go Go pregledih hrane so v večini primerov pozitivni in sestava je zelo dobra. Glede na vse to, spletno mesto Murlo priporoča, da je za glavno hrano za vaše mačke, mačke in mucke.

Pojdi na ceno cene

  • Pojdite na suho mačko 0,23 kg - približno 230 rubljev;
  • Hrana za suho mačko 1.82 kg - približno 1.450 rubljev;
  • Gow suho hrano za mačke 3.63 kg - približno 2450 rubljev;
  • Suha hrana za mačke Gou 7,26 kg - približno 3780 rubljev.

Cene so približne, trenutno stanje za marec 2017 in se lahko s časom znatno razlikujejo.

Na naši spletni strani boste našli informacije o pasmah mačk, njihovem zdravljenju različnih bolezni, priporočilih o vsebini, pregledih suhih krme in njihovih pregledih ter številnih drugih zanimivih in uporabnih stvari!